Докато смъртта ги раздели: милиардерите и съпругите им

Докато смъртта ги раздели: милиардерите и съпругите им

#TheRealHousеwives

Навремето Граучо Маркс казва: "Зад всеки успял мъж стои една велика жена", и оттогава насам сказанието му е като пришито към историята на мъжете със солидни успехи в сферите си на развитие. 

Но кои са всъщност дамите, стоящи зад най-успешните и богати мъже на съвремието ни? Някои познаваме по-добре от други, за трети въобще не сме чували: 

Мелинда Гейтс
Мелинда Гейтс е омъжена за създателя на Microsoft и втори по богатство човек в света вече повече от 20 години; има три деца и взема активно участие в благотворителни дейности.


Присила Чан
Около сватбата на създателя на Facebook Марк Зукърбърг и китайката Присила Чан се вдигна много шум - Интернет общността не можа да се примири с факта, че един от най-богатите мъже на планетата взима за съпруга момиче, което е "никой" в кариерата и живота, а по-крайни хейтърски изказвания дори наричат Присила "грозна".


Елен Мерсие
Собственикът на модния конгломерат LVMH Бернар Арно, който току-що си купи Tiffany&Co., е женен за известната канадска пианистка Елен Мерсие. След като се омъжва, госпожа Мерсие-Арно не загърбва музикалната си кариера - до ден днешен изнася концерти, прави записи, а много от почитателите й дори не знаят, че е милиардерска съпруга.


Флора Перес Маркоте

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.