Седмичен ХОРОСКОП - 02.12 - 08.12

Astro преди 4 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, тази седмица ще бъдете изненадани от повечето събития, с които съдбата ще ви сблъска. Това определено ще се отрази на настроението ви и може да бъде причина за безсънни нощи, главоболие, повишен апетит и други признаци на стрес.

Настоящата седмица ще има своето силно значение в подготовката на вашите планове, които трябва да бъдат завършени до края на годината. Може да се наложи да вземете решение, което да определи развитието на плановете, важни за началото на 2020 или свързани с промените в начина ви на живот.

Ще получавате новини, телефонни обаждания или ще участвате в срещи с хора от друго място или държава. Могат да бъдат ваши роднини, приятели или хора с общи бизнес интереси.

Ще наблюдавате или присъствате на специално събитие, което дори може да има обществено значение.

Предстои по-мащабен финансов ангажимент. Ще проведете разговори, свързани с финансови проблеми или притеснения на хора от кръга ви приятели или роднини.

Жените на зодията трябва да подходят по-внимателни към здравето си, да се пазят от настинки, вирусни или хронични заболявания.

Мъжете трябва да покажат характер в моменти на трудни решения през седмицата.

Хороскоп

Още от Astro