Седмичен ХОРОСКОП - 02.12 - 08.12

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, ще ви е нужна повече концентрация и решителност, за да реагирате на проблемите и неприятностите в живота си. Ако тези проблеми имат общо с хора, които ви причиняват напрежение, тогава се настройте да говорите с тях честно и открито и да вземете важно решение за бъдещите си отношения.

Тази седмица ви поднася новини, които ще ви помогнат да направите планове за дните преди края на годината. Някои препятствия, недоразумения или притеснения, които са ви затруднявали досега, ще бъдат премахнати.

Седмицата ще бъде запомнена с няколко изненади, които ще направят дните ви по-цветни и емоционални. Не се опитвайте да разгадаете събитията от седмицата, защото дизайнът им е много по-дълбок и философски, отколкото може да си представите.

Периодът ще бъде благоприятен за разработване на професионалните ви планове, работа или презентации, свързани с кариерата. Неочакваните събития от седмицата ще ви донесат известни ползи в това отношение.

Жените на зодията ще направят нещо специално за дома си, свързано с коледна украса, аранжиране на дома, нови мебели или важни кухненски уреди и други. Това ще бъде добра седмица за продажби, наеми и други сделки с имоти.

Мъжете са склонни да бъдат повлияни от действията на жена, която ще им направи добро или ще допринесе с важен успех за общото благо.

Хороскоп

Още от Astro