Седмичен ХОРОСКОП - 02.12 - 08.12

Astro преди 4 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица ще преживеете различни събития, които са важни за живота на вашите близки, приятели и дори общността, в която живеете. Някои от тези преживявания ще ви накарат да се замислите за техните причини и какво може да дойде след тях.

По един или друг начин събитията от седмицата ще бъдат важен житейски урок за вас.

Песимистичните, нервни, докачливи или прибързани настроения няма да са ви от полза тази седмица и е по-добре да наложите самоконтрол върху собствените си емоции и реакции.

Седмицата е подчертано благоприятна във финансово отношение, с възможност да постигнете важен резултат за вас, става ли дума за пари, финансови документи и други. Мнозина ще бъдат приятно изненадани от допълнителните приходи в бюджета си.

Жените на зодията ще поемат повече отговорност за семейството и за най-близките си. Ще се ангажирате с организацията на различни семейни събирания през седмицата или до края на годината.

Мъжете ще се съсредоточат главно върху финансовите си дела и осигуряването на достатъчно ресурси в семейния бюджет. Опитите да се заобиколи закона или да се изневери на общоприетите принципи в определена ситуация няма да останат безнаказани, избегнете ги.

Хороскоп

Още от Astro