Седмичен ХОРОСКОП - 02.12 - 08.12

Astro преди 4 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще изпитвате повече напрежение; ще се чувствате неспокойни и нетърпеливи, което ще създаде проблеми у дома или на работното място.

Не е изключено споровете и конфликтите да се проявяват и на ежедневно ниво, ако си позволите да контролирате собствените си емоции и капризи.

Семейните ви ангажименти ще бъдат по-големи и всички роднини ще чакат на вас да ги разрешите. Не се надявайте на чужда помощ, а се настройте да свършите всичко сами.

Това може да бъде седмица на застой, рутинна работа и монотонни задължения, но кой казва, че това е нещо лошо?

Използвайте седмицата, за да пренаредите приоритетите си за 2020. Още сега се отдава възможност да започнете подготовка за изпълнението им.

Жените на зодията ще се ангажират с уреждането на различни документи или договори (главно финансови). Може да ви бъде предложена по-добре платена работа или допълнителен ангажимент, който ще донесе допълнителни приходи в бюджета.

Мъжете страдат от известна липса на амбиция и воля през тези седем дни и това може да превърне седмицата в пълна загуба на време. Склонни сте да се вайкате за грешки или пропуски, които отдавна са останали в миналото ви.

Хороскоп

Още от Astro