Следва

Защо Камила Паркър-Боулс недолюбва принц Андрю

Дневен ХОРОСКОП - 2.12.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Понеделник е ден на сблъска на списък с неща, които желаете да направите, и малкото време, с което разполагате, за да го направите. Но спокойно, седмицата едва сега започва! Предстоят ви няколко важни разговора или срещи, най-вече с ваши приятели или с хора, с които имате общи цели и интереси. От особено значение в общуването ви днес ще са представители на Телец, Дева или Козирог. Фокусирайте вниманието си смело върху изпълнението на ежедневните си планове. Преодолейте с вяра и устойчивост на неприятностите, с които ще се сблъскате днес. Можете да разчитате на помощта на хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Овен, Лъв и Стрелец: в понеделник ще поемете ангажименти, свързани със семейството, на които близките ви разчитат. Това ще бъде много полезен ден на работното място - за изпълнение на важни задачи, свързани с кариерата. Денят ще бъде запомнен с важно събитие, свързано с жена; благоприятен ден е за семейния бизнес.

Телец, Дева и Козирог: началото на седмицата ви предлага различни изненади, които ще ви посочат много ясно нереалистичните ви очаквания и защо именно са такива. Трезвеността ви би била от полза, ако сте склонни да осъзнаете грешките си и да продължите напред. Любовната ви връзка ще изпита трудности, заради липсата на откровена комуникация помежду ви.

Близнаци, Везни и Водолей: имате конкретни очаквания за понеделник и събитията, които очаквате да се случат през този ден. Вероятно имате и предварително изготвен план за задачите си. Възможно е обаче да се наложи да попромените някои неща, най-вероятно поради липса на време, за да ги свършите. Като цяло, това ще бъде благоприятен ден за вас, особено ако в делата си разчитате на хора, родени под същите три зодиакални знака.

Рак, Скорпион и Риби: ще почувствате първите признаци на промяна в живота си още в понеделник. Това може да повлияе на вашата поверителност, семейството или работата ви. За всеки промяната се проявява по различен начин, но важна е и съдбата на всеки човек. Работата с финансови документи или пари ще бъде от полза.

More Astro