Защо Камила Паркър-Боулс недолюбва принц Андрю

Защо Камила Паркър-Боулс недолюбва принц Андрю

#CamillaParkerBowlesDidItFirst

Приближени до кралското семейство разказват, че враждата между втората съпруга на бъдещия крал (но дали?) и по-малкия му брат води началото си преди повече от 20 години.


След кожата Елизабет се отказва и от престола


72-годишната Камила Паркър-Боулс, херцогиня на Корнуол, и принц Чарлз съвсем наскоро прекъсват официалната си обиколка в Нова Зеландия, помрачена от лютия скандал, забъркан собственоръчно от по-малкия брат на принца - Андрю. Припомняме, че принцът даде катастрофалното интервю пред ВВС, в което става ясно, че не разбира какъв е проблемът в секса с непълнолетни срещу пари. В този момент Кралицата разпорежда херцогът да се откаже от официалните задължения, свързани с Двореца, а Чарлз изцяло подкрепя майка си в това й решение. Източник на DailyMail разказва, че гласна подкрепа на решението вероятно е изразила и Камила, имайки предвид дългогодишната й вражда с родственика на съпруга си.

Откъде съдим за кралската свада?

Камила Паркър не е сред присъстващите на сватбата на най-малката от дъщерите на принц Андрю - Юджини - и много експерти излизат със заключения, че причината за това не е просто "неотложен ангажимент". Друг приближен до кралското семейство споделя пред кореспондент на британския DailyMail, че херцогинята на Корнуол до ден днешен не може да преглътне и прости лошото отношение на принц Андрю в труден за нея момент - непосредствено след смъртта на принцеса Даяна.


Даяна и Камила, 1980


Истории от живота: Камила Паркър-Боулс, най-мразената жена в Англия


"Камила винаги е чувствала, че Андрю все пак можеше да направи повече на нея и брат си в онзи момент. По онова време Кралицата се вслушваше в съветите му и той можеше, трябваше, да се опита да помогне на Чарлз, когато той на практика нямаше съмишленици в собственото си семейство", гласи изказването на информатора. И продължава: "Тогава Андрю не направи абсолютно нищо, за да помогне на Чарлз, въпреки че в този момент всяка подкрепа беше ценна. Камила така и не забрави това."


Истории от живота: Принцеса Ан, най-интересното парче в кралското семейство


Фактът, че Камила и Андрю не мелят брашно, по нашенски казано, не засяга отношението на херцогинята към племенниците на съпруга й - принцесите Беатрис и Юджини. Добра приятелка на Камила казва, отново пред DailyMail, че тя направо обожава момичетата. "Камила изпрати ръкописно писмо на Юджини, за да извини отсъствието си."

По всичко изглежда, че много преди целият свят, вкупом с родната му майка, да се "разсърди" на принца, Андрю е насадил непоносима вражда със снаха си, която едва ли скоро ще се разсее.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.