Следва

Уличният стил на звездите: 7 примера, далеч от блестящите

It's beginning to look a lot like Christmas в Белия дом

The spirit of America is shining in the White House

All About Life преди 4 години

Както традицията повелява, в края на ноември, под ръководството на първата дама на Америка, в Белия Дом се поставя коледното дърво, давайки официален старт на празничния сезон. Седмица по-късно Мелания излъчва и дългоочаквания тур из президентския дом, имащ за цел да представи на света богатата украса, превърнала се в синоним за тържествен Рай на Земята.

Божественото блещукащо пиршество в Белия Дом (за миналогодишната декорация си припомняме ТУК) се презентира в официално видео, на което лейдито се разхожда из дома си, соанирана в минималистично-аристократичен аутфит с нежен бежов оттенък. Тазгодишната Коледна украса в Резиденцията е дело на самата госпожа Тръмп, разгледана под една символична за идеологията им тема: The Spirit of America.

Най-характерно за декорациите е присъствието на разнородни патриотични елементи - някои под формата на емблеми на всеки един от щатите, американското знаме и герб, лентички с американски мотиви, панделки и звезди. Аранжираната с помощта на безброй доброволци украса в американската "Къща на народа", разглеждаме детайлно в галерията горе>>>

More All About Life