Уличният стил на звездите: 7 примера, далеч от блестящите

Уличният стил на звездите: 7 примера, далеч от блестящите

Или кой не се справя чак толкова добре, когато не ползва услугите на стилист

По традиция в рубриката Уличният стил на звездите възхваляваме способностите на известните да се соанират блестящо без да имат заложена стилова рамка или да присъстват в гестлиста на лъскаво събитие. Днес обаче разкостваме седем примера, които все ни се струва, че можеха да се получат и по-добре. Не целим да обидим никого - всеки има лоши дни и това е в реда на нещата. Но ако си мислите, че само вие излизате до магазин à la клошар, жестоко се лъжете:

Бела Хадид
Бидейки супер млада, макар и много напред в моделската си кариера, Бела все още експериментира с личния си стил, което проличава доста често, особено в моментите, когато не рекламира даден бранд или продукт и не ползва помощта на стилист. Далеч от най-блестящите й избори е този спортен неглиже аутфит, с който се разхожда по магазините. Толкова много неща и стилистики се срещат в тази визия, че всеки моден човек лесно би получил главоболие още от пръв поглед - ски панталон, пухенка, винтидж Dior тишърт, очила Gucci, ученически плитки... реално погледнато, чувалите с украса за Хелоуин са най-хармоничното нещо на фона на цялото.

Рита Ора
Сякаш Хелоуин е любимият празник и на Рита Ора - дотолкова, че превръща празничното "костюмиране" във всекидневна афера. Разновидните и разнопосочни черно-бели райета са изборът на албанката за вечеря с приятели - е, надяваме се приятелите й да не страдат от липса на чувство за хумор.

Сара Джесика Паркър
По принцип Сара е от добрите момичета в стилово отношение - да, екстравагантните и over-the-top момичета, но все пак добрите. В стремежа си да наподоби стила на героинята си от "Сексът и градът" обаче, Паркър често забравя, че Кари има ненадминат стилист в лицето на Патриша Фийлд, а тя - не. И ние вярваме в максимата, че ако е гарга, трябва да е рошава, но тази "разрошеност" идва в повече дори на нас.

Дженифър Лопес

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.