Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 1

Уличният стил на звездите: 7 примера, далеч от блестящите

Или кой не се справя чак толкова добре, когато не ползва услугите на стилист

Celebrities преди 4 години

По традиция в рубриката Уличният стил на звездите възхваляваме способностите на известните да се соанират блестящо без да имат заложена стилова рамка или да присъстват в гестлиста на лъскаво събитие. Днес обаче разкостваме седем примера, които все ни се струва, че можеха да се получат и по-добре. Не целим да обидим никого - всеки има лоши дни и това е в реда на нещата. Но ако си мислите, че само вие излизате до магазин à la клошар, жестоко се лъжете:

Бела Хадид
Бидейки супер млада, макар и много напред в моделската си кариера, Бела все още експериментира с личния си стил, което проличава доста често, особено в моментите, когато не рекламира даден бранд или продукт и не ползва помощта на стилист. Далеч от най-блестящите й избори е този спортен неглиже аутфит, с който се разхожда по магазините. Толкова много неща и стилистики се срещат в тази визия, че всеки моден човек лесно би получил главоболие още от пръв поглед - ски панталон, пухенка, винтидж Dior тишърт, очила Gucci, ученически плитки... реално погледнато, чувалите с украса за Хелоуин са най-хармоничното нещо на фона на цялото.

Рита Ора
Сякаш Хелоуин е любимият празник и на Рита Ора - дотолкова, че превръща празничното "костюмиране" във всекидневна афера. Разновидните и разнопосочни черно-бели райета са изборът на албанката за вечеря с приятели - е, надяваме се приятелите й да не страдат от липса на чувство за хумор.

Сара Джесика Паркър
По принцип Сара е от добрите момичета в стилово отношение - да, екстравагантните и over-the-top момичета, но все пак добрите. В стремежа си да наподоби стила на героинята си от "Сексът и градът" обаче, Паркър често забравя, че Кари има ненадминат стилист в лицето на Патриша Фийлд, а тя - не. И ние вярваме в максимата, че ако е гарга, трябва да е рошава, но тази "разрошеност" идва в повече дори на нас.

Дженифър Лопес
Джей Ло изпраща много успешна, но и страшно натоварена година и моментите на слабост откъм стилистика са съвсем разбираеми. Дори през декември Лопес не се лишава от яркоцветните спортни клинчета с гръмки принтове - сега просто ги съчетава с ботуши.

Емили Ратайковски
Зимният период вероятно е Адът на Земята за Ем Рата, защото я лишава от разголената естетика, в която се носи по принцип. Да не може пъп да покаже човек с тези минусови температури! Няма да е все така: сигурни сме, че моделката ще забегне на топло най-късно до месец, когато отново ще може да си ходи както се чувствта най-добре - гола или в най-лошия случай, по бикини. Иначе, цялостно няма нищо грешно в избора й - просто не е нейното да е толкова навлечена.

Тейлър Хил
И при Тейлър Хил като при Бела гимназиалната фаза не е съвсем преминала. Когато обаче си модел с такава ангажираност, все си мислим, че не е редно да се явяваш така - където и когато и да било.

Емилия Кларк
Трудно е да се определи стилът на Емилия Кларк - между сценичните костюми в "Игра на тронове" и тези от новия й филм, какъвто е и случаят от снимката... Не можем да определим какво точно се случва със стилизирането на кадъра, само се надяваме искрено да е в подкрепа на сценария и сюжетната линия.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.