Следва

Don't call me Angel

Бохемия в земята на кактусите от Saint Laurent

RESORT 2020

Runway преди 4 години

Новото Resort 2020 предложение на Saint Laurent е всичко онова, което марката сама по себе си представлява, аранжирано в edgy обстановка с много кактуси. Както самият Антъни Вакарело казва, "не е измислил топлата вода", тъй като фокусът му е насочен към истинските YSL гени, но трансформирани в нов дух.

Конструктивно, колекцията залага на семпли по форма, носими дрехи, трансформирани в полето на пропорциите, обемите и съотношенията. Онова, което най-силно олицетворява историята на Saint Laurent, е силната игра между разнородни стилистики – 70-тарски шик, 80-тарска строгост, бохемски чар, мароканска небрежност, каубой дух и снобарски фетишизъм.

Освен деликатната дантела, прозрачния шифон, пайетените повръхности и плисираните металически материи, характерно е и присъствието на множество капси, очертаващи, акцентиращи или пък само декоративно присъстващи в голяма част от визиите. Допълнението в духа на бохемските пиршества идва с разнообразните, изработени до степен на ювелирно съвършенство колиета, засилващи визиите в гамата на белите, бежовите и черните тонове.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.