Следва

Кой какво облече на The Fashion Awards 2019: Шайлийн Уудли, Риана, Ирина Шейк & още

Дневен ХОРОСКОП - 3.12.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Конкретни събития ще ви накарат да посветите част от времето си на размисли върху евентуални грешки, които сте допуснали в определени отношения, но които започват да се проявяват едва сега и то като неразбирателство на основни нива. Изпълнявате задачите си с, но с по-голяма тревожност, напрежение или чувство на нестабилност в действията. Конфликтите в семейството (ако възникнат) ще са резултат от трикове, интриги, лъжи и други неправомерни действия на един от близките ви.

Овен, Лъв и Стрелец: интересувате се да получите информацията от жена, която виждате като полезна по отношение на дейността, с която се занимавате в момента. Денят изисква да работите по-динамично и на всяка цена за изпълнение на ежедневните си задачи, без да отлагате нищо за утре.

Телец, Дева и Козирог: във вторник ще се съсредоточите върху завършването на домакинските си работи, защото нямате търпение вече да започнете нов тематично-динамичен цикъл на развитие. Денят е благоприятен за занимания с финансови дела, документи и получаване на парични средства. Мнозина ще получат информация за минали събития или преживявания, които ще ги успокоят за вече преживени стресови ситуации.

Близнаци, Везни и Водолей: във вторник ще ви бъде трудно да се справите с упорития характер на хората в ежедневието си. Връзката ви със зодиакалните знаци Телец, Дева или Козирог може да се прояви като особено сложна. Ако успеете да запазите хармонията във връзката/отношенията си, денят ще бъде важен и успешен за вас. Ще имате възможност да преследвате неочаквани шансове или да се възползвате от късмета, който съдбата ви предоставя.

Рак, Скорпион и Риби: ще бъдете по-категорични в изясняването на отношенията си с мъж, който ви причинява напрежение и дискомфорт напоследък. Емоционалното ви състояние е било и по-стабилно, а конкретното му състояние днес ще направи работата ви трудна за изпълнение, но не и невъзможна.

More Astro