Следва

Ис-каш пухенка? ТОП 10 за този сезон от 60 до 3 810 лева

Небесни тела: новото в бижутата Dior

На изток - Слънцето, на запад - Луната.

All fashion преди 4 години

Класическата палитра от медальони с апликирани кристали, за четирите години от съществуването на колекцията Rose des Vents на Dior бе интерпретирана във всеки възможен вариант. Респективно, налагат се нововъведения, за да можем феновете да продължим да отглеждаме в себе си константния стремеж към колекциониране на всичко с голямо D.

Виктоар де Кастелан, Креативният директор на бижутерийното направление на марката, измисля вариацията Rose Céleste — вместо розата на ветровете тук откриваме стилизирани старинни изображения на слънцето и луната.

Рекламно лице е Кара Делевин, а в разновидностите на колекцията влизат часовниците La D de Dior, чиито лаконични доскоро циферблати са украсени този път с усмихващо се или разляло лъчите си слънце, както и по-масивни от обикновено украшения от серията: отворени гривни и пръстени във формата на подкова със седеф и диаманти върху благородния метал, както и висулки, които можем да купим и поотделно, във формата на малки тортички, но пак небесно ориентирани.

Всичко ОТТУК!

More All fashion