Следва

Кристен Стюарт, Ема Уотсън и още звезди като Шекспировата Жулиета за календара на Pirelli

Устойчив лукс според Givenchy

PRE-FALL 2020

Runway преди 4 години

Идеята започва със самия факт, че дизайнерката Клеър Уайт Келър трябва да обърне внимание и концептуално да покрие всички раздели от модата на Givenchy – дамски, мъжки, вечерни, кутюр и спортни дрехи. Новото предложение за Pre-Fall 2020 е насочено към устойчивата мода, гъвкава и мултифункционална, позволяваща безброй интерпретации и креативно изразяване в комбинирането.

Предложението отново набляга на любимите за дизайнерката 70-тарски и 80-тарски форми, като главният акцент е сложен в нагласената талия и строгото рамо. Относно конструктивния поглед към дрехите, креативната обединява различните стилове в няколко посоки – асиметричност, класика, утилитарност, изискан тейлъринг и феерична интерпретация, както в дамските, така и в мъжките силуети.

Главната цел – луксът, се постига чрез висококачествените материи, тафта, фини пера, деликатна дантела, кожи и плисета, изразяващи истински Givenchy гламур. Еднакво внимание е насочено и към аксесоарите, достатъчно гъвкави по характер, да запазят идеята за дългосрочност и силно изразен моден усет.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.