Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 2

Дневен ХОРОСКОП - 4.12.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Започвате нов цикъл на развитие, в който основен акцент ще падне върху финансовите ви ресурси, тяхното използване и способността ви да се предпазите от неприятни парични затруднения. Внимавайте какви документи подписвате и какви обещания за пари давате. На някои от вас може да се наложи да посети училище или детска градина във връзка с разговор или събитие, свързано с деца.

Овен, Лъв и Стрелец: сряда ще бъде специален ден за вас, тъй като лесно можете да изпълнявате важни задачи или да получите неочаквани шансове. Подходете към всяко събитие или разговор с необходимата доза сериозност. Не пренебрегвайте думите на хората, които се опитват да говорят с вас открито.

Телец, Дева и Козирог: реагирате много емоционално на неприятностите, които кръжат в семейните ви отношения, като това невинаги е за добро – щадете се повече. Прекалено егоистичният поглед към събитията днес също няма да ви е от полза. Направете всичко възможно за семейството си и за любимите си хора, като изненадате дори самите себе си.

Близнаци, Везни и Водолей: повечето от вашите ангажименти днес по някакъв начин ще бъдат свързани с мъже. Възможно е да изпитате известна трудност в изпълнението за задачи, които смятате, че някой друг трябва да свърши вместо вас. Каквито и емоции да бушуват вътре във вас, опитайте се да ги контролирате и се възползвайте максимално от благоприятните тенденции на деня. Ще се сдобиете с важна информация за събитията от живота на хора, родени под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Рак, Скорпион и Риби: домакинските и семейните ви ангажименти само нарастват, така че спрете да ги отлагате – така няма да се получи. Повече отговорност ще се изисква по отношение на ангажиментите, свързани с домакински уреди, работно оборудване, автомобили и други машинарии.

More Astro