Следва

Камила на Лео за 23-годишната разлика във възрастта им

Модна битка на високо равнище: Мелания, Кралицата, Катрин и Емине Ердоган

И изключително красивата съпруга на испанския министър-председател

Celebrities преди 4 години

Повод за задушевната атмосфера дава приемът в чест на лидерите на НАТО в Бъкингамския дворец.

Във вторник тази седмица представителна група на британското кралско семейство (разбирайте, без принц Андрю) - Кейт, Кралицата, принцеса Ан, принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс, посрещат в дома си държавните и правителствени ръководители на НАТО по повод 70-тата годишна среща на Организацията.


Принцеса Ан и Ангела Меркел

Гостите по нищо не отстъпват по значимост на домакините си - американското Първо семейство, Доналд и Мелания, Джъстин Трюдо, Еманюел Макрон, Ангела Меркел, Реджеп Ердоган, испанският министър-председател и съпругата му Мария Бегония Гомес Фернандес.

Херцогинята на Кембридж избира зелена рокля Emilia Wickstead срещу сумата от 1 000 британски паунда, което не се явява никак изненадващо, имайки предвид топлата модна връзка между дизайнерката и Катрин.

Кралица Елизабет II и принц Чарлз също се присъединяват към политиците за груповата снимка, направена в чест на юбилея.

В галерията горе>>> ние пък подреждаме всички дами, гости на срещата, сред които най-ярко грее звездата на Мелания Тръмп, разбира се. Този път не само заради безупречния й стайлинг, ами и благодарение на цвета, в който е решена пелерината. Преди приема Мелания и Доналд се отбиват на гости у Чарлз и Камила, където жълтото на американската първа дама се сблъсква с яркочервената премяна на Камила Паркър-Боулс.

Германският канцлер избира традиционните за стила си черен панталон, сако в убит цвят, грубовати обувки и колие по врата.

Емине Ердоган придружава съпруга си в традиционно облекло в тъмносин цвят и украсено с черна дантела.

Искаме да поставим акцент и върху визията на испанската министерска съпруга, чийто избор може да се отчете като смесица от стила на Катрин и Мелания.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.