Камила на Лео за 23-годишната разлика във възрастта им

Камила на Лео за 23-годишната разлика във възрастта им

"Разбирам интереса на хората към тази тема. На мен също, вероятно, би ми било любопитно."

Неотдавна в интервю за Los Angeles Times 22-годишната Камила Мороне коментира отношенията си с 45-годишния Лео ди Каприо съвсем открито. Моделът изразява безпокойството и недоумението си по повод на непрестанното обсъждане на връзката им в таблоидните издания.

"В Холивуд и въобще в цялата световна история примерите за отношения между хора с огромна възрастова разлика не са никак малко. Просто искам да кажа, че трябва всеки да има свободата да излиза с този, с когото пожелае. Разбирам интереса на хората към тази тема. На мен също, вероятно, би ми било любопитно", разказва Камила.


5 неща, които не знаехме за Камила Мороне, любимата на Лео ди Каприо


Мороне признава още, че се разстройва, когато хората я възприемат като "момичето на Леонардо ди Каприо" и въобще не се интересуват от другите аспекти на личността, живота и творчеството й. Ето затова Камила прави всичко възможно да накара публичността да види отвъд етикета "гаджето на Лео":

"Често ми казват, че при вида на мои филми, зрителите ме възприемат единствено през призмата на романтичните ми отношения, а това ме огорчава. Считам за нужно всеки отделен човек първо да бъде отчетан заради личността му, независимо от отношенията с когото и да било. Прекрасно разбирам тази асоциация в моя случай, но вярвам, че в бъдеще това постепенно ще отшуми."

Припомняме, че първи сведения за връзката на Камила и Леонардо получихме в края на 2017-та година. Двойката не парадира с отношенията си, поради което папарашките кадри са единственият ни източник на информация относно любовта им.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.