Следва

Дневен ХОРОСКОП - 5.12.2019

Once upon a time: след Черния петък…

И тази година лудата надпревара за примамливи намаления на Черен петък отмина - къде намаленията не бяха никак впечатляващи или пък нямаше такива, къде дългите опашки убиваха ентусиазма на пазаруващите.

All About Life преди 4 години

В една верига магазини, обаче, се случи нещо далеч по-значимо и голямо. Вместо да се включи в Черния петък по традиционен начин, dm предоставиха възможност на българския пазар за един по-различен и по-специален петък.



Всички клиенти на веригата, пазарували на 29 ноември, допринесоха за благородна кауза.
2% от оборота за този ден на dm, на стойност от 10 880 лв., ще бъдат дарени на Центъра по детска хемодиализа към "Специализирана болница за активно лечение по детски болести - проф. д-р Иван Митев".
Благодарение на партньори, тази събрана сума ще бъде допълнена до  
15 000 лв. с цел закупуване на медицинска техника – съдов доплер, какъвто до момента няма наличен в Центъра по хемодиализа към Детската болница.


Идеята на кампанията Giving Friday, която се провежда във всички 13 държави, в които dm присъства, е да провокира потребителя и да го направи съпричастен към една близка на всички ни кауза.




За да се отблагодари на клиентите си, в същия петъчен ден dm даде възможност на всички за участие в томбола с много специална звездна изненада за петима - персонален коледен поздрав от Владимир Ампов - Графа. Всички пазарували на 29 ноември получиха талони за участие, които бяха налични само в този по-специален петък във всички dm магазини. Печелившите предстои да бъдат обявени, а след това самите музикални поздрави ще бъдат споделени и във фейсбук страницата на dm.

Черният петък може и да е отминал, но много остана след него. За някои ботуши, за други - палта, а за трети … шанс за качествено лечение. Надяваме се инициативата на dm да е само първата крачка към преминаване от консуматорство към дарителство на вече така разпространения и у нас Черен петък.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.