Следва

Обичта на известните: сго-дих-ме-се: Ема Стоун и Дейв Маккери

We love: Кралиците и H&M

Кралица Летисия, емблемата на модерния кралски стил

Celebrities преди 4 години

Докато Мелания, Елизабет II и Кейт борят модни сили в Бъкингамския дворец, Летисия продължава да работи в ползва на философията за демократизиране на кралския стил на обличане. И то успешно.

За пореден път испанската кралица доказва, че Oscar de la Renta и H&M стоят много подобно, стига да ги облече човек с правилната осанка и излъчване. Черната пола в случая е H&M, не Oscar de la Renta; част е от Conscious Exclusive колекцията на шведския high-street бранд за 2016-та, а цената й възлиза на 150 евро.

Вече е трудно е да се намери онлайн, откъдето съдим, че е архив на стилиста й. Какъвто и да е случаят обаче - черно-бялата визия на Летисия е великолепна и веднага се нарежда поне под #2 в топ 5 на любимите ни нейни визии (припомняме ги ТУК).

Аутфитът на 47-годишната испанка включва още дизайните на Hugo Boss (белият топ), Manolo Blahnik, клъч от Magrit и обеци от Gold & Roses, които откриваме ТУК.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.