Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 4

Дневен ХОРОСКОП - 6.12.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Положителните емоции и очакването на всички невероятните преживявания, които ни очакват идния уикенд, вече са заредили целите ни същества и това се усеща - от ентусиазма до частичната разсеяност. Дамите трябва да бъдат по-внимателни към въпросите, касаещи здравето им; да не пренебрегват и най-дребния дискомфорт, но не и да не изпадат в панически състояния. Петък е благоприятен за пътуване, но с едно наум, че силните емоции могат да провокират различни във вида си настроения. Една от приятните изненади на деня ще бъде свързана с любовта, особено ако партньорът ви е роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Овен, Лъв и Стрелец: в петък ще имате интересни срещи или ще присъствате на събиране, което е свързано с жена или на което сте поканени от жена. Ще осъществите контакти с хора, които познавате от много години и причините за това са различни. Жените на тези три зодиакални знака ще направят няколко, но коренни промени в плановете си за идния уикенд.

Телец, Дева и Козирог: петъкът ще бъде много нестабилен ден, в който разнообразието от събития ще ви направи тревожни. Чувствате се объркани и в недоумение какво всъщност се случва, защо е и дали е за ваше добро. Денят не предполага трудности или някаква лична драма, но се пазете от трикове или манипулативни действия от външни лица. Предстои да научите интересна и полезна информация, свързана с човек, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Близнаци, Везни и Водолей: в петък ще използвате свободното си време за разговори или обмен на съобщения с приятели от близо и далеч. Думите или действията на човек, роден под знака на Телец, Козирог или Дева, може да ви развълнуват, но не им се доверявайте на 100%.

Рак, Скорпион и Риби: в петък ще проведете важна среща или ще присъствате на събиране, свързано с важен за вас мъж. Разходите днес ще са за хубави неща, но не бива да прекалявате. Мъжете от тези три зодиакални знака ще направят важна покупка, която обмислят от доста време насам – условията са благоприятни, което ще осигури успешното протичане на сделките ви.

More Astro