Следва

#UNSMOKE your world for the Good Life: Лидия Манолова

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 4

#ViewSofiaXMASGiveaway

All About Life преди 4 години

Петте ресторанта от La Bottega Group са райските кътчета, прекрасно интериорно ангажирани, и с меню, в което всичко си струва, винаги готови да ни посрещнат топло, вкусно и уютно.

Лятото ни буквално премина сред зеленината и магичната гледка към Витоша в La Bottega Monte, Драгалевско шосе 189, не че пропускаме и ежеседмично да се отчетем в най-близките спотове от веригата - на "Аспарух" и "Гладстон". А за зимата, в ДЕН 4 от #ViewSofiaXMASGiveaway, си подаряваме малки гастрономични луксчета, олицетворяващи хубавата храна и атмосфера, която носи името "La Bottega" -  малка бутилка Мерло от изба Marco Felluga, ръчно приготвен крем от Сицилия "Crema al Gianduia" и домашно приготвени бисквити с черен шоколад и овесени ядки.

The Game is ON в Инстаграм профила ни ТУК: подаръци-ще-има-за-всички-от-сърце от Първи до Двадесет и четвърти декември!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 20 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 20 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.