Следва

Меган Маркъл, момиче на късмета - не на Къци, а на Дядо Коледа

Петъчна доза секс: Лео Уолк, танцьор, мерси

Най-красивият хореограф на Париж, любимец на Jacquemus, и на нас.

Love преди 4 години

Ясно е, защо е днешната ни Петъчна доза секс, следват подробностите: 



Първо за танците
Лео Уолк започва да пируетства невръстен - едва навършил 4 години, родителите му го водят в хореографското студио. След няколко години занимания с класически балет, Лео се влюбва в брейк-танците и започва да участва в улични спектакли. Благодарение на тях, танцьорът изгражда собствения си особен стил, за който извънредно го ценят най-известните брандове.

За своите 25 години Лео Уолк поставя танците за турнето и всички клипове покрай него на френската певица Christine and the Queens, става посланик на Lacoste, снима се в мини-филмите на Нилс Кастийон, участва в пърформънси на Jacquemus и Acne Studios, и създава собствен бранд за дрехи. Ако цялото това изброяване не ви е накарало в секундата да грабнете телефоните, за да последвате Лео в Инстаграм, то просто разгледайте снимките му тук - красавецът разбива сърца, по няколко наведнъж, поне в Редакцията ни, докато кротко си стои, без да подозира, на хиляди километри далеч.

Сега за стила
Лео не е само талантлив хореограф. Той е истински парижки трендсетър, модните ансамбли на когото ни се иска да повторим now. Уолк носи базови тениски и джинси с маратонки от топ-дизайнерите, плюс 90-тарски якета и супер необичайни аксесоари.

И за неговия си бранд
Лео го е нарекъл Walk in Paris /ох!/, и популярността му расте в геометрична прогресия. В колекциите на марката откриваме спортни костюми, много удобни за чупки в кръста, т.е. танци, худита и якета, кадифени панами и даже скейтбордове.

Гледаме <3

More Love