Следва

Довечера сме на Marble Souls в К.Е.В.А.

Меган Маркъл, момиче на късмета - не на Къци, а на Дядо Коледа

#fbf 2007

Celebrities преди 4 години

В началото на връзката на Меган и Хари Кралица Елизабет II не беше от най-големите поддръжници на актрисата. С времето нещата се напаснаха и сега двете са направо дружки. От миналото обаче продължават да изплуват "роли" на настоящата херцогиня, с които бабата на съпруга й едва ли би се гордяла.


Всичко, което не знаем за мъжа на Меган Маркъл


През 2006-та и 2007-ма Меган Маркъл работи като модел в телешоуто Deal or No Deal и това не е нищо кой знае какво за една начинаеща актриса - да, но бидейки част от британското кралско семейство, тази роля внезапно се превръща в #ТемаНаДеня, при все че е придружена и от кадри!

В духа на Коледните празници, 38-годишната ексактриса и колежките й са пременени като "момичета на Дядо Коледа" - имат си червени кадифени роклички, празнични шапки и раздават подаръци, разбира се.

Маркъл държи куфарче с номер 24 и се усмихва широко на камерата, изпълнявайки тази непретенциозна задача на ролята си.

Един от другите модели разказва, че да стигнеш до сцената на това шоу навремето не било никак лесно: момичетата минавали през жесток подбор; следяло се много строго за излишните им килограми, височината и визията.

Освен това, в самото студио било адски студено, а скромните им костюмчета не вършели особено добре функцията на топли дрехи. За радост, телевизионните дни на Меган Маркъл остават зад гърба й, а единственото притеснение, което може да има тази Коледа, е в коя стая на Двореца елхата е най-тържествена...

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 12 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.