Double Trouble: Cyan Jimmy Choo vs Cyan Nokia 7.2

Double Trouble: Cyan Jimmy Choo vs Cyan Nokia 7.2

Да избереш между най-добрите приятели и Любимия.

Трудноразбираема за психологията е женската любов, особено когато упоменатото чувство не е насочено към човешка конкретика, а по скоро към предмети. Пояснено като фетиш, появява се феноменът в дамската популация, склонна към обичането на обувки и технологични джаджи.

В този дух, фината интерпретация на Mary Jane обувката в лицето на единствения Jimmy Choo се превръща в един от главните герои на деня, сравнявайки дизайна с друг много подобен, но от съвсем различно естество. Характерен за най-добрите приятелки на една дама-токчетата, е изящният им ретро външен вид, разгледан по съвсем модерен и тенденциозен начин, умопомрачително високият ток, както и деликатната кроко кожа в циан-зелен нюанс.

Сенсуалната симфония под диригентския батон на Jimmy Choo може да бъде наша за скромни 1 200 лв. от ТУК.

От другата страна на бойния фронт идва доста по-различно по спецификациите си предложение, пленително доближаващо се до първоизточника в тази битка. Вторият герой е описан като единственият верен партнъор, от който всяка жена се нуждае - Nokia 7.2, отново избран в дрматичен циан-зелен оттенък. Представляващ първият смартфон на Nokia с подобни спецификации и неподвластен на времето скандинавски дизайн, моделът битува с изумително 48-мегапикселово единство на тройна камера с Quad Pixel технология и ZEISS Optics. Еднакво важен е и фактът, че Nokia 7.2 идва със забележителна Pure Display екранна технология и супер мощна батерия, която никога, в смисъл на никога, не изневерява. За само 629 лв. Nokia 7.2 е винаги готов да направи всичко за нея, любимата. Досущ домашен любимец, нежен на докосване, красив на вид и само наш, този смартфон е Коледна мечта - ОТТУК.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.