Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 5

Double Trouble: Cyan Jimmy Choo vs Cyan Nokia 7.2

Да избереш между най-добрите приятели и Любимия.

All About Life преди 4 години

Трудноразбираема за психологията е женската любов, особено когато упоменатото чувство не е насочено към човешка конкретика, а по скоро към предмети. Пояснено като фетиш, появява се феноменът в дамската популация, склонна към обичането на обувки и технологични джаджи.

В този дух, фината интерпретация на Mary Jane обувката в лицето на единствения Jimmy Choo се превръща в един от главните герои на деня, сравнявайки дизайна с друг много подобен, но от съвсем различно естество. Характерен за най-добрите приятелки на една дама-токчетата, е изящният им ретро външен вид, разгледан по съвсем модерен и тенденциозен начин, умопомрачително високият ток, както и деликатната кроко кожа в циан-зелен нюанс.

Сенсуалната симфония под диригентския батон на Jimmy Choo може да бъде наша за скромни 1 200 лв. от ТУК.

От другата страна на бойния фронт идва доста по-различно по спецификациите си предложение, пленително доближаващо се до първоизточника в тази битка. Вторият герой е описан като единственият верен партнъор, от който всяка жена се нуждае - Nokia 7.2, отново избран в дрматичен циан-зелен оттенък. Представляващ първият смартфон на Nokia с подобни спецификации и неподвластен на времето скандинавски дизайн, моделът битува с изумително 48-мегапикселово единство на тройна камера с Quad Pixel технология и ZEISS Optics. Еднакво важен е и фактът, че Nokia 7.2 идва със забележителна Pure Display екранна технология и супер мощна батерия, която никога, в смисъл на никога, не изневерява. За само 629 лв. Nokia 7.2 е винаги готов да направи всичко за нея, любимата. Досущ домашен любимец, нежен на докосване, красив на вид и само наш, този смартфон е Коледна мечта - ОТТУК.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 21 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 21 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.