#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 6
  •  

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 6

Освен че празнува Културата на Красотата както и всички други продуктови гами от LA BIOSTHETIQUE Paris, серията Botanique Pure Nature отдава значимoто на Силата на Природата: продуктите за коса и кожа постигат чудодейните си ефекти, благодарение на ценните растителни есенции в съставите си.

Ботаниката, най-старият раздел на Биологията, е учението за структурата и функцията на растенията. В лабораториите на LA BIOSTHETIQUE Paris Ботаниката се съчетава с Фитотерапията, вековният научен интерес към заздравяващите свойства на растенията - съчетанието от Магия и Медицина осигурява здраве и облекчение, красота и защита. Всичко от природата - от силата на растенията: Botanique Pure Nature!

Спечелете си травъл сет Botanique Pure Nature на LA BIOSTHETIQUE Paris, за да се уверите във вълшебните свойства на комбинацията от Магия и Медицина - баланс за косата, кожата и душата. Прекрасен несесер побира трио Балансиращ тонер, крем и шампоан, черпещи свойствата си от балансиращите свойства на растенията Алое вера, Жожоба и Слънчоглед.

The Game is ON в Инстаграм профила ни ТУК: подаръци-ще-има-за-всички-от-сърце от Първи до Двадесет и четвърти декември!

Всички серии на LA BIOSTHETIQUE Paris откриваме в салоните на VOGUE VISION-Митко Дамов.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.