Седмичен ХОРОСКОП - 09.12 - 15.12

Astro преди 4 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везни, ще останете доволни от новините, свързани с паричните средства, които можете да получите чрез мъж, или от финансите, които са собственост на мъж в семейството ви. Каквато и да е конкретната ситуация, ще носи приятни емоции през предстоящите празници.

Мъжете на зодиакалния знак ще имат благоприятна седмица, за да развият финансовите си дела, с възможност да получат допълнителни парични средства от работа, наем, кредит, застраховка и дори неочаквана печалба на лотариен принцип.

Използвайте благоприятните тенденции на седмицата, за да прекратите неприятности, за които сте загубили надежда. Вероятно тази седмица ще се появят нови обстоятелства или нова идея, които да ви помогнат да видите ситуацията в различна светлина и да намерите рационално решение на проблема.

Седмицата ще насърчи романтичните ви отношения, тъй като ще създаде условия за зараждането на връзки и нови отношения и то с тенденция да се задържат. Възможно е да вземете важно решение за любовния си живот, като започнете нов етап в отношенията си през 2020.

Внимавайте в разговорите си с мъж, който ще се опита да ви убеди в нещо, в което самият той не вярва, или умишлено ще се опита да ви подведе.

Хороскоп

Още от Astro