Следва

Обичта на известните: зима в големия град, Джей Ло и Алекс

Дневен ХОРОСКОП - 9.12.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Разбираме отлично надеждата ви тази седмица всичко да протича безпрепятствено, безоблачно и въобще просто прекрасно – уви, адреналинът ни удря още в понеделник с множеството малки корекции, изменения и новости в графика, който така прилежно си бяхме подредили. Въпреки желанието ви да свършите колкото се може повече днес, за да сте в крак с важните задачи, които не спират да валят, налага се да обмислите някои нови обстоятелства, засягащи колегите или клиентите ви. Очакват се някои неблагоприятни промени или ситуации на работното ви място, които обаче като че ли не изненадват никого. В понеделник ще ви изненада новина или финансова ситуация, свързана с мъж, и ще започнете да обмисляте предстоящо пътуване, като не е задължително едното да е пряко свързано с другото.

Овен, Лъв и Стрелец: започвате седмицата разстроени или ядосани, което в повечето случаи не е добър знак – след като лошото начало е факт, съветваме да пренастроите вибрациите си възможно най-бързо, за да не съсипете иначе благоприятните тенденции, за които има почва през тези седем дни.

Телец, Дева и Козирог: предстои среща или разговор с хора, с които обичате да общувате. Дайте приоритет на развитието на приятелствата си, но само на тези, от които може да научите нещо, а не само да губите времето си с дреболии. Понеделник ще бъде благоприятен ден за вземане на важно решение, подписване на договор или постигане на споразумение.

Близнаци, Везни и Водолей: понеделник ще бъде благоприятен ден, който до голяма степен ще бъде предварително планиран и – изненада! – ще премине по план. Имате всяка възможност да отметнете колкото се може повече задачи, но прекалено многото работа създава напрежение и стрес, не забравяйте. Ще споделите интересна информация с хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Представители на зодиакалните знаци Овен, Лъв или Стрелец (предимно жени) ще ангажират вниманието ви, за да споделят новини от живота си.

Рак, Скорпион и Риби: бъдете внимателни със здравето си днес, избягвайте рискови занимания или екстремни спортове. Уязвими сте откъм манипулативни действия от страна на хора от кръга ви на приятели и роднини – дайте си време да обмислите всичко, което получавате като информация, за да не станете жертва на схемите им, колкото и безобидни да си мислят, че са.

More Astro