Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 7

Обичта на известните: зима в големия град, Джей Ло и Алекс

K-I-S-S-I-N-G

Celebrities преди 4 години

50-годишната Дженифър Лопес и женихът й, 44-годишният Алекс Родригес, си имат чуден папарашки кадър от петък - щракнати са на излизане от нюйоркския Рокфелер Център, държат се за ръце, гледат се любовно - мечта! А казват, че папараците били досадни...

Джен носи бомбър с цветен принт, а косите й са разпуснати като за date-night през юли. Алекс на свой ред защитава традициите на доброто джентълменско облекло с право черно палто, тъмен пуловер и панталон. Скоро ще стане година откакто Родригес предложи на Лопес, а искриците любовна магия са си все там в замечтаните погледи.

Снимките идват тъкмо навреме - преди броени дни Дженифър заяви, че е готово отново да стане майка:

"Много искам! Не знам дали съвпада с Божите планове, но със сигурност искам да опитаме!", разказва певицата.

Припомняме, че Джей Ло възпитава 11-годишните близнаци Макс и Ейми от брака си с Марк Антъни, а Алекс има две дъщери - Наташа, 15, и Ела, 11.

Лопес, още преди да се сгодят, неведнъж е казвала, че в лицето на Родригес вижда перфектния партньор за себе си:

"Така си подхождаме... И двамата сме достатъчно успешни, че да не разчитаме един на друг във финансов аспект или за да напредваме в кариерите си. Помагаме си взаимно, за да станем по-добри хора. Опитваме се да дадем на децата си колкото е възможно повече - в духовен смисъл. Никога не съм била толкова щастлива и не съм се радвала повече на живота, колкото сега - с Алекс."

Ех, и ние искаме така!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 10 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.