Следва

Французойките са друго нещо! Ослепителната Жулиет Бинош, 55

Double Trouble: sweet as sugar, cold as ice

Hurt me once - I'll kill you twice.

All About Life преди 4 години

Позната и доста силна е категоричността на жената, става ли дума за решения от извънредна важност, дори и онези, засегнали любовта. Толкова силна и студена в емоциите, че доста пъти бива сравнявана с лед. Но невинаги упоменатите дами могат да насочат леденото си разсъждение към някого конкретно, когато в менюто са сервирани пиршества от съществения за тях шопинг.

Тематично, приготвяме леден Double Trouble шопинг - тест за истинската любов.

Както от кадрите ясно се вижда, аналогията се чете в "смразяващите кръвта" ледени оттенъци на две коренно различни по спецификациите си предложения. В случая на първооснователя, визирайки IENKI IENKI, обектът на силно предколедно желание е обемното по конструкция, записало се като must have в тенденците яке, богато обшито с техника на капитониране. Допълнително, стилизацията набляга на ритмично повтарящи се четириъгълници с пухкав пълнеж, и мултифункционален цип, като за любовта с него (намираме я ТУК) трябва да отделим 2 555 лв.

При Nokia пък, общото внушение идва мълниеносно, пленително запазвайки цветовите – ледени параметри. Второто предложение - Nokia 6.2, е изпробвано стилен партньор, осигуряващ невероятно изживяване на сетивата.


Double Trouble: Cyan Jimmy Choo vs Cyan Nokia 7.2


Не само заради изискания скандинавски дизайн, инкорпориращ твърд метал и стъкло в корпуса, отразяващи светлината от сиви в ледено сини нюанси; моделът непрекъснато се усъвършенства с времето, благодарение на най-новата версия на Android 9 Pie. Не по-малко важна е изумителната 16-мегапикселова интегралност на тройна камера с дълбочинен сензор с 5MP и 118° широкоъгълен сензор, позволяващи игра до изграждане на образи с изкуствен интелект. Nokia 6.2 е първият смартфон на Nokia с подобни спецификации, битуващ с ултра издържлива батерия, която никога, дори и на студено, няма да ни остави сами. If you want paradise, леденият Nokia 6.2 е нещото. Красив, ледено красив... за 449 лв. ОТТУК.

More All About Life