Французойките са друго нещо! Ослепителната Жулиет Бинош, 55

Французойките са друго нещо! Ослепителната Жулиет Бинош, 55

Актрисата на Европейските филмови награди

Жулиет Бинош бе отличена с награда за Изключителни постижения в света на киното на Европейските филмови награди в края на миналата седмица. Появата й на сцената се яви като своеобразно изключение от всеобщата истерия, в която е обгърната церемонията. Но това е - французойките са друго нещо!

В много простичка, но докосваща реч Бинош постави под въпрос колко уместно е да се провеждат подобни церемонии при такива обстоятелства, подчертавайки заздравяваща сила на изкуството в тези трудни времена: "Светът не се справя много добре. Но се усеща как изкуството става все по-важно и по-важно. Мисля, че трябва да бъдем по-откровени, по-истински, по-обичащи и по-добри слушатели." Актрисата отправи и специални благодарности към бавачките на децата си.

Трогателната й реч е едно на ръка - 55-годишната актриса изглежда абсолютно зашеметяващо в драматичната си черна рокля с прозирни ръкави, пелерина със синя подплата и ослепителните накити на Bvlgari, каквито, разбира се, прилягат на артист, който бива награден за цялостното си творчество и принос към индустрията.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.