Следва

Уилям и Хари враждуват от години, но защо?

Французойките са друго нещо! Ослепителната Жулиет Бинош, 55

Актрисата на Европейските филмови награди

Celebrities преди 4 години

Жулиет Бинош бе отличена с награда за Изключителни постижения в света на киното на Европейските филмови награди в края на миналата седмица. Появата й на сцената се яви като своеобразно изключение от всеобщата истерия, в която е обгърната церемонията. Но това е - французойките са друго нещо!

В много простичка, но докосваща реч Бинош постави под въпрос колко уместно е да се провеждат подобни церемонии при такива обстоятелства, подчертавайки заздравяваща сила на изкуството в тези трудни времена: "Светът не се справя много добре. Но се усеща как изкуството става все по-важно и по-важно. Мисля, че трябва да бъдем по-откровени, по-истински, по-обичащи и по-добри слушатели." Актрисата отправи и специални благодарности към бавачките на децата си.

Трогателната й реч е едно на ръка - 55-годишната актриса изглежда абсолютно зашеметяващо в драматичната си черна рокля с прозирни ръкави, пелерина със синя подплата и ослепителните накити на Bvlgari, каквито, разбира се, прилягат на артист, който бива награден за цялостното си творчество и принос към индустрията.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.