Следва

Дневен ХОРОСКОП - 10.12.2019

Уилям и Хари враждуват от години, но защо?

"Брат брата не храни, но тежко на този, който го няма."

Celebrities преди 4 години

По всичко изглежда, че цитатът започва все повече да губи силата си в контекста на взаимоотношенията на Уилям и Хари, които напоследък са всичко друго, но не и топли. За братската вражда разказват приближени до фамилията.

Тежки времена настъпиха за британското кралско семейство, визираме секс скандала с принц Андрю. Но не се ли сплотяват семействата тъкмо в такива ситуации? Не стават ли още по-близки, не започват ли да се подкрепят повече? Е, явно не.


Защо Камила Паркър-Боулс недолюбва принц Андрю


От известно време насам слуховете за недобрите отношения между синовете на принц Чарлз са все по-упорити и кралският биограф, Анджела Левин, прави подробна обосновка, за да обясни откъде идва всъщност конфликтът. Според авторката, враждата се корени в детството на Уилям и Хари. Въпреки неголямата възрастова разлика, Уилям винаги се чувствал по-отговорен и длъжен да защитава брат си.

По време на развода на Чарлз и Даяна, Уилям изживява раздялата с майка си особено тежко, което обаче прави връзката им по-силна, но това на свой ред събужда ревността на Хари.

Биографката е убедена, че тези чувства не са изчезнали след смъртта на майка им и колкото и да са "нормални" за двама братя, не се отразяват добре на отношенията им до ден днешен.

След сватбата на Хари и Меган, връзката на двамата братя съвсем се пречупва. По думи на приближени до братята, Уилям се опитва да разубеди Хари за женитбата многократно, убеждавайки го, че изборът е прекалено прибързан и си заслужава да почака.

Херцогът и херцогинята на Съсекс не живеят в Двореца поради именно тази причина, като някои източници назовават враждата дори като ненавист. Братята се виждат много рядко и дори на официални събития едва обменят две-три общи приказки.

В книгата си "Хари: биография на принца" Анджела подчертава, че омразата между внуците на Елизабет II идва още от детството и ролята на Меган Маркъл в тази междубратска война е незначителна.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.