Един ден, един (Bulgaria) Mall - всички Коледни подаръци. Мисията възможна!

Един ден, един (Bulgaria) Mall - всички Коледни подаръци. Мисията възможна!

Christmas time = Shopping time?

I don't want a lot for Christmas... искам просто треската за подаръци да премине възможно най-безболезнено откъм финанси и щадящо откъм време и енергия. I won't even wish for snow!

Като момичета, които не обичат да харчат времето си напразно, тази Коледа си поставяме следното предизвикателството: един ден, един мол, един-единствен шанс да угодим на всеки каприз от списъка с подаръци. Мисията възможна? И още как!

Bulgaria Mall се превръща в полето ни за шопинг подвизи - събирателният пункт на желания, мечти и възможности, където освен че намираме перфектния подарък за всяко от имената в списъците ни, от 1 до 20 декември може да осъществим собственото си Коледно чудо. Описваме тайното си желание в писмо и го пускаме в приказната къщичка на Дядо Коледа на партерното ниво в мола, а с малко повече вяра, коледните елфи ще го сбъднат. Повече подробности за инициативата откриваме ТУК.

Освен че се справихме с предизвикателството си, ви заемаме и точния списък с шопинг спирки и находки, от които свободна да се възползвате - да видим:

Scandal

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.