Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 8

Дневен ХОРОСКОП - 10.12.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Вторник е ден за балансиране на емоциите, натрупани през последните седем дни: и добри, и лоши. Опитайте се да извлечете най-доброто от тях като спомен или пък като житейски урок. Ще получите важни интуитивни прозрения за бъдещето си – не ги отбивайте и закътвайте на тайно място в съзнанията си, напротив: споделете ги, развийте ги и вижте докъде могат да стигнат. Използвайте деня за закупуване на изостанали от списъка подаръци; стоки за дома, които са важни за комфорта на вашето семейство. Събитие в живота на човек, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, може да изисква специалното ви внимание.

Овен, Лъв и Стрелец: вторник ще донесе нови изпитания, достойни за вашия самоотвержен героизъм и изискващи особено търпение и мъдрост в действията. Мъжете в обкръжението ви ще провокират бързи реакции или необуздани емоции, които биха могли да ви поставят в неприятни ситуации. Били сте и в по-добро настроение, също и не толкова емоционални, но и в тези нестабилни и дълбоко чувствителни състояния има красота – това, че сте уязвими, не е нещо, от което да се срамувате.

Телец, Дева и Козирог: ще се сблъскате челно с упорития характер на човек от собствения си зодиакален знак. Ако се опитате да изхитрите в нещо, ще бъдете щедро възнаградени с доза от собственото си лекарство. Разговорите с важна женска фигура ще ви повлияят емоционално, но това не означава да сте прибързани в решенията или действията си.

Близнаци, Везни и Водолей: не натоварвайте личните си отношения с искания, за които предварително знаете, че другата страна не е готова или няма желанието. Днешният ден може да ви даде неочакван шанс, късмет или печалба. Бъдете търпеливи и изчакайте нещата да се случват със собственото си темпо – не притискайте хората около себе си, но най-вече съдбата.

Рак, Скорпион и Риби: разполагате с благоприятно време да се включите в належащите финансови дела на семейството си: плащания на сметки, застраховки, данъци, наем и други. Събитията от деня ще имат по-дълъг период на развитие до успешно приключване, така че се въоръжете с търпение и недейте да наливате допълнително масло в огъня.

More Astro