Следва

Джиджи Хадид топлес за Chanel

Метростанция Moschino - ъндърграунд естетиката като ежедневен мотив

PRE-FALL 2020

Runway преди 4 години

Внимание, вратите се затварят. Следваща станция: Moschino.

Новото Pre-Fall 2020 предложение на Джеръми Скот за Moschino бе представено в New York Transit Museum, в експозиция, уредена като метростанция. Сходно с мястото и самата тема, по която е работил, Креативният обръща внимание на точно този тип мода - от улицата и ежедневието на нюйоркчани.

Заимствайки образи от реалния живот, Джеръми интерпретира ъндърграунд естетиката в различни субкултурни посоки, всички от които обединени под шапката на една стилистика – MOSCHINO. Различието в моделите идва от техния прочит, почти изцяло ориентиран към спортното облекло, като особено внимание е обърнато и на елегантните визии, засилващи контрастния ефект, към който се стреми Скот.

Като втора важна характеристика на колекцията се явяват масивността и обемът, нескромно разтълкувани до хиперболизирана степен. Освен преувеличените силуети на якета и каскети, в духа на мащабността идва и инкорпорирането на характерното за дизайнера злато, представено под формата на накити, надграждащи аутфитите.

Ако е цветно - да шарено! Ако е голямо - да е огромно! Ако е декорирано - да е претруфено! Ако е мода – да е хиперболизирана; да е Джеръми Скот!

Станция Moschino! Умоляваме пътниците да проследят колекцията в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.