Метростанция Moschino - ъндърграунд естетиката като ежедневен мотив

Внимание, вратите се затварят. Следваща станция: Moschino.

Новото Pre-Fall 2020 предложение на Джеръми Скот за Moschino бе представено в New York Transit Museum, в експозиция, уредена като метростанция. Сходно с мястото и самата тема, по която е работил, Креативният обръща внимание на точно този тип мода - от улицата и ежедневието на нюйоркчани.

Заимствайки образи от реалния живот, Джеръми интерпретира ъндърграунд естетиката в различни субкултурни посоки, всички от които обединени под шапката на една стилистика – MOSCHINO. Различието в моделите идва от техния прочит, почти изцяло ориентиран към спортното облекло, като особено внимание е обърнато и на елегантните визии, засилващи контрастния ефект, към който се стреми Скот.

Като втора важна характеристика на колекцията се явяват масивността и обемът, нескромно разтълкувани до хиперболизирана степен. Освен преувеличените силуети на якета и каскети, в духа на мащабността идва и инкорпорирането на характерното за дизайнера злато, представено под формата на накити, надграждащи аутфитите.

Ако е цветно - да шарено! Ако е голямо - да е огромно! Ако е декорирано - да е претруфено! Ако е мода – да е хиперболизирана; да е Джеръми Скот!

Станция Moschino! Умоляваме пътниците да проследят колекцията в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia