Следва

X-mas Gift Guide: ЗА ДОМА

За първи път от пет години: Меган Фокс и Брайън Остин Грийн заедно на червения килим

long time no see

Celebrities преди 4 години

33-годишната Меган Фокс и 46-годишният Брайън Остин Грийн са от двойките, които извънредно рядко се показват публично в комплект - актьорите предпочитат компанията на децата си, седемгодишният Ноа, петгодишният Боди и тригодишният Джърни, пред светските мероприятия. Веднъж на пет години обаче се случва чудо и прекрасно изглеждащата двойка се явява на червения килим заедно, за да припомни на света какво наистина означава #couplegoals. Поводът е тържествената вечер на PUBG Mobile и Global Green в Холивуд, протичаща под наслов #Fight4TheAmazon.

Global Green е организация, чиято главна цел e да създава зелени градове, квартали, достъпни жилища и училища, за да предпазва здравото състояние на околната среда, да повишава тенденциозно качеството на живот и да помага на еко системите. Организацията се обединява с онлайн платформата PUBG Mobile, за да повишат заедно нивото на информираност за тежкото състояние на Амазония, силно засегната от пожарите тази година, и да защитят Земята от "алчни корпорации, които съкращават живота на планетата с цел печалба". Фокс и Грийн застават с имената си зад тази инициатива като посланици на #Fight4TheAmazon.

"Една от най-важните ни задачи като родители е да обезпечим съществуването на децата си на тази Земя - пригодена за живот. Предстои да се свърши много работа, за да се компенсират екологичните щети и да се осигури на следващото поколение чиста вода и въздух. Амазония е едно от най-прекрасните чудеса на света и трябва да се обединим и да се борим за оцеляването й", е позицията на двойката.

Припомняме "последния" червен килим на Меган и Брайън от 2014-та:

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.