Следва

Dolce&Gabbana показаха висшата си мода в La Scala

Какво носи Редакцията: Happy Freebuds friends

"So I say
Thank you for the music, the songs I'm singing
Thanks for all the joy they're bringing
Who can live without it, I ask in all honesty
What would life be?
Without a song or a dance what are we?
So I say thank you for the music
For giving it to me"

All fashion преди 4 години



Като ярък представител на групата мразещи студа хора, всекидневно ми се налага да изграждам аутфита си на базата на многопластовия подход. Търсенето на всякакъв вид източник на топлина започва в рамките на облеклото, преминава към обувките, за да стигне до главния момент, музиката – имагинерна топлина за душата.



Топлината, която осигурява позитивен вайб в ежедневието ми, под формата на музикално изкуство, трябва и следи да е перфектно пренесена от смартфона до ушите ми, като цялостното доверие пада върху Huawei Freebuds 3. Леки за носене, с перфектен минималистично модерен дизайн, ергономични извивки и облицовка в лъскаво бяло - безжичните слушалки са сътворени за удобство и пълна наслада, навсякъде и по всяко време.

Бидейки задължителни в живота ми, освен перфектната големина на калъфа за зареждане, вписващ се в джоба, много важен е и фактът, че Huawei Freebuds 3 имат интелигентен подход към намаляването на външния шум, благодарение на Kirin A1 чипа. Не на последно място е и техният ъпдейт, и множеството настройки, винаги достъпни в Huawei AI Life приложението, както и силната батерия, която поддържа оптималната ми телесна температура цял ден.

Материалната част от визията ми, пък, подобно на предишните, залага на зимните модни продукти, допълнително засилващи чувството за уют.



Семпла бяла тениска с лого щампа и широк вълнен панталон, обгърнати под закрилата на обемно капитонирано яке с пълнеж от пера, и неизбежни маратонки за комфорт, дори и в неочаквани, танцувални мигове.



Акцентът е насочен към детайлите, графично разгледани върху чорапите, както и всекиднвно присъстващите бижута, часовник и слънчеви очила.

More All fashion

„Оригиналът“ на тесните дънки, Кейт Мос

All fashion преди 1 минута

От известно време плахо споменаваме, че тесните дънки май се завръщат, но така ли е наистина? Ако гледаме внимателно какво носят Бела Хадид и Жизел Бюндхен, както и какво показаха на подиума Miu Miu, по-скоро трендът е факт. В което ни убеждава и съвсем скорошната поява на Кейт Мос.