Следва

futuristic lover

#truestory или как Gucci засне lookbook в Рим

PRE-FALL 2020

Runway преди 4 години

Лукбукът на колекцията е сниман в Рим. Този път Gucci работят с Брус Гилдън, 73-годишният фотограф, известен със снимките си на минувачи из улиците на родния си град - в крупен план основно, и със светкавица всеки път. Кастингът на бранда, обичайно, е разнообразен: виждаме рускинята Лиза Романова, американската активистка Бетан Хардисън, италианската актриса Бенедета Барзини.


Бетан Хардисън


Бернадета Барзини

"Главната тема на колекцията е отношението между дрехата и този, който я носи", обяснява Алесандро Микеле, който твърди, че за сезон Pre-Fall 2020 просто повтаря силуети, пропорции и цветови съчетания от показаната в Милано пролетно-лятна своя колекция за италианската модна къща.

Разпознаваме това му твърдение по червения кожен костюм, ярко-оранжевата пелерина, преливащите рокли в духа на 1970-те и сакото в лайм оттенък, стилизирано в каталога с виолетови ботуши.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.