Следва

We love: Мелания в Tiffany синьо

Дневен ХОРОСКОП - 11.12.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Освободили сте съзнанието си от излишни емоционални натрупвания и вече действате много по-рационално в ежедневните си задачи, а и оставате доволни от постигнатите резултати. Предстоят интересни и полезни разговори с приятели по финансови въпроси от взаимен интерес. Сряда може да ви изненада с неприятни новини, свързани с мъж, който е изиграл важна роля и значение в живота ви. Денят е труден за пътувания, тъй като ще изисква да направите промени в последната минута.

Овен, Лъв и Стрелец: ще постигнете задоволителни резултати при изпълнението на ежедневните си задачи, защото нещата се случват с лекота. Денят носи важно събитие, разговор или среща с представители на Рак, Скорпион или Риби.

Телец, Дева и Козирог: отделете време за разговор или изпълнение на обещание, свързани с жена. Денят е благоприятен за покупки, уреждане на имотни въпроси и разговори, свързани със семейните ви интереси. Жените на тези три зодиакални знака ще имат конкретна причина за радост или специално преживяване.

Близнаци, Везни и Водолей: действията днес ще протичат бавно, отчасти заради собствената ви нагласа: искате повече време за размисъл, за повторна проверка и въобще искате повече време за всяко действие, отнасящо се до вземане на определено решение. Сряда е благоприятен ден за хармонизиране на отношенията, преминали през моменти на спор или конфронтация. Ще запомните деня с интересно преживяване, свързано с представители на Близнаци, Водолей или Везни.

Рак, Скорпион и Риби: сряда ще бъде труден ден за вас, тъй като събитията ще се отразят предимно на емоционалното ви състояние. Новини или действия ще ви натъжат, разочароват и дори ще ви накарат да изпаднете в състояния на емоционален срив. Подхождайте внимателно към финансовите си дела, освен към емоционалните.

More Astro