We love: Мелания в Tiffany синьо

We love: Мелания в Tiffany синьо

Предпразничен First lady шик

Мелания Тръмп приключва още една календарна година като Първа дама на САЩ и въпреки че съпругът й е изправен пред политическо предизвикателство, не пренебрегва задълженията си.

Като по традиция 49-годишната Първа дама посети педиатрията във Вашингтон, за да почете приказки с малчуганите там. Облечена в тъкмокафяво поло и пола в Tiffany синьо, дело на Миуча Прада, Мелания намери време, за да зарадва най-малките пациенти с подаръци, грижа и внимание, което всъщност е най-важното.

Да поговорим за полата й: нищо че Tiffany&Co. държат патента върху точно този нюанс - на Мелания й стои по-добре, отколкото би на всеки друг човек. Труден е за стилизиране и още по-труден за носене, но Първата дама се справя повече от чудесно за пореден път.

Не виждаме госпожа Тръмп да се усмихва често, в повечето случаи е сериозна, но като че ли покрай децата се чувства истински щастлива.

Мелания се появи и на благотворителното събитие Toys For Tots, където заедно с други дребосъци аранжира коледни пакети с подаръци и пожелания, които да бъдат подарени на деца от семейства в неравностойно положение идната Коледа.

За втория повод госпожа първата дама е пременена в ансамбъл Gucci и червени чизми.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.