Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 9

We love: Мелания в Tiffany синьо

Предпразничен First lady шик

Celebrities преди 4 години

Мелания Тръмп приключва още една календарна година като Първа дама на САЩ и въпреки че съпругът й е изправен пред политическо предизвикателство, не пренебрегва задълженията си.

Като по традиция 49-годишната Първа дама посети педиатрията във Вашингтон, за да почете приказки с малчуганите там. Облечена в тъкмокафяво поло и пола в Tiffany синьо, дело на Миуча Прада, Мелания намери време, за да зарадва най-малките пациенти с подаръци, грижа и внимание, което всъщност е най-важното.

Да поговорим за полата й: нищо че Tiffany&Co. държат патента върху точно този нюанс - на Мелания й стои по-добре, отколкото би на всеки друг човек. Труден е за стилизиране и още по-труден за носене, но Първата дама се справя повече от чудесно за пореден път.

Не виждаме госпожа Тръмп да се усмихва често, в повечето случаи е сериозна, но като че ли покрай децата се чувства истински щастлива.

Мелания се появи и на благотворителното събитие Toys For Tots, където заедно с други дребосъци аранжира коледни пакети с подаръци и пожелания, които да бъдат подарени на деца от семейства в неравностойно положение идната Коледа.

За втория повод госпожа първата дама е пременена в ансамбъл Gucci и червени чизми.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 15 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.