Любовен хороскоп за 2020 година: запознанства, отношения, любов по знаци

Любовен хороскоп за 2020 година: запознанства, отношения, любов по знаци

На личния фронт нещо ново...

Няма вярваш, няма не вярваш, когато опре до чувства, всичко трябва да се прошнурова, анализира, вземе предвид и задейства.

Астрологията, поне ние смятаме, е отличен инструмент за ориентир, както личен, така и професионален, здравословен, всякакъв, при това проверен във времето.

Изобщо не е учудващо, че към консултантите астролози се обръщат все повече и повече хора. И точно тук е разковничето - да намерите партньор, на когото да се доверите. Ние имаме огромен опит в астрологичните предвиждания, обратната ни връзка от вас показва, че познаваме, така че действаме по най-важната тема - Любовта!

Какво ни чака, знак по знак, в идните 12 месеца на личния фронт, е животрептяща тема. Следва информацията, опитайте за запомните, ако не - винаги сме на един клик разстояние!

Овен
21 март — 20 април

При Овните, 2020-та ще донесе кардинални промени в личния живот. Ако търсите половинката си, идеалното време за това са февруари, април, август, октомври и декември. Това са месеците, в които привлекателността ви ще е особено подчертана, като не обещаваме, че всички мъже ще падат в краката ви, но един - със сигурност! Намерете си хоби, което интересува и представителите на силния пол, или просто се разходете в сектора за мъжки дрехи в Мола. През март, юни и ноември личният ви живот ще отстъпи на втори план, не очаквайте интересни запознанства, а тези, които са в стабилни отношения, ще почувстват охлаждане у партньора. Това не е повод да се разстройвате, напротив, идва отлична възможност да се съсредоточите върху други, не по-малко важни сфери в живота си. Още повече, че звездите обещават - тези, които са важни по пътя ви, непременно ще останат.

Телец
21 април — 21 май

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.