Следва

Какво търси българинът в Google

Любовен хороскоп за 2020 година: запознанства, отношения, любов по знаци

На личния фронт нещо ново...

Astro преди 4 години

Няма вярваш, няма не вярваш, когато опре до чувства, всичко трябва да се прошнурова, анализира, вземе предвид и задейства.

Астрологията, поне ние смятаме, е отличен инструмент за ориентир, както личен, така и професионален, здравословен, всякакъв, при това проверен във времето.

Изобщо не е учудващо, че към консултантите астролози се обръщат все повече и повече хора. И точно тук е разковничето - да намерите партньор, на когото да се доверите. Ние имаме огромен опит в астрологичните предвиждания, обратната ни връзка от вас показва, че познаваме, така че действаме по най-важната тема - Любовта!

Какво ни чака, знак по знак, в идните 12 месеца на личния фронт, е животрептяща тема. Следва информацията, опитайте за запомните, ако не - винаги сме на един клик разстояние!

Овен
21 март — 20 април

При Овните, 2020-та ще донесе кардинални промени в личния живот. Ако търсите половинката си, идеалното време за това са февруари, април, август, октомври и декември. Това са месеците, в които привлекателността ви ще е особено подчертана, като не обещаваме, че всички мъже ще падат в краката ви, но един - със сигурност! Намерете си хоби, което интересува и представителите на силния пол, или просто се разходете в сектора за мъжки дрехи в Мола. През март, юни и ноември личният ви живот ще отстъпи на втори план, не очаквайте интересни запознанства, а тези, които са в стабилни отношения, ще почувстват охлаждане у партньора. Това не е повод да се разстройвате, напротив, идва отлична възможност да се съсредоточите върху други, не по-малко важни сфери в живота си. Още повече, че звездите обещават - тези, които са важни по пътя ви, непременно ще останат.

Телец
21 април — 21 май
Самотни Телци - поздравления! 2020-та се очертава съдбоносна и обещава да ви донесе среща с второто ви Аз. За да се случи, опитайте да бъдете по-активни в ежедневието си - прекарайте, например, новогодишните празници някъде на слънце, и посрещнете Годината под палма, вместо елха. Годината ще е много добра за всякакви начинания в личния живот, като иде реч не само за запознанство, но и за преминаването на ново равнище в отношенията с партньора: предложение, сватба, раждане на дете или събирането ви да живеете заедно - всичко това е обречено на щастие през новата година. Идеалният момент за предприемане на промени в личния живот е месец март, като и април се очертава като изключително интензивен на любовния фронт. Обичайте и бъдете обичани, скъпи Телци!

Близнаци
22 май — 21 юни

За съжаление, началото на годината ще разочарова много Близнаци, но звездите съветват всеки удар в личния живот да се приема с достойнство, като помним, че е по-добре да чуем горчива истина, отколкото сладка лъжа. Това касае, междувпрочем, както вас, така и вашия партньор. Бъдете искрени, отстранявайте всяка недомлъвка или неразбирателство на мига, и с минимални загуби ще прескочите този сложен период. Докато при свободните Близнаци януари и февруари няма да донесат промени към по-добро, през април, юни и ноември трябва да сте готови, защото водовъртежът от срещи буквално ще ви замъгли мозъка. Вероятно, още през пролетта ще срещнете човека, с който после ще заминете на море, например. Избраникът ви ще е покорен еднакво от красотата и интелекта ви, така че при очакваната важна среща отделете внимание на външността си, като междувременно обърнете особено внимание на себеразвитието си.

Рак
22 юни — 22 юли

Пролетта буквално ще отнесе главите на Раците и ще донесе огромно количество промени в личната сфера. Шансовете са налице - остава единствено да се възползвате от тях. Още през март предстои важна среща с човек, който ще се превърне в много важно присъствие в живота ви. И най-интересното - твърде голяма е вероятността това да е човек, с който се познавате отдавна - бивш съученик, приятел или колега. Така че, определено на вратата чука изненада! Колкото повече този човек не прилича на идеала ви за мъж, толкова по-голяма е вероятността да останете с него и дори да минете под венчило. Ако и през юни игнорирате този, който отдавна желае да е с вас, следващата възможност да уредите личния си живот ще дойде чак към края на годината. На Раците, които вече са в солидни отношения, можем само да пожелаем прекрасен отпуск — периодът ще внесе много позитивни промени в отношенията ви.

Лъв
23 юли — 22 август

В първата половина на годината нищо няма да помрачи безоблачната атмосфера у дома. Дори ако възникнат известни проблеми в отношенията, те ще подлежат на бързо разрешаване, и партньорът неизменно ще ви подкрепя в това. Вие, разбира се, сте ценени и обичани заради голямата ви емоционалност, но през март и април внимателно избирайте формата, чрез която превеждате преживяванията си и недоволството си по един или друг повод, защото партньорът ви може много да се разсърди. Съблюдавайте златното правило: отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с вас, и всичко ще бъде наред. Свободните Лъвове следва да се замислят кого искат до себе си. Може би, идеалният човек е на педя разстояние.

Дева
23 август — 22 септември

Започнете новата година с обещанията, които си дадохте дотук - или да се заемете с личния си живот, или да потърсите половинката си, или да затвърдите отношенията си с вече съществуващия партньор. За всичко това ще имате предостатъчно шансове, така че не изпускайте момента! Най-богати на емоции и чувства ще бъдат януари, май и август. Но не очаквайте, че ще допрепуска принцът на белия кон — даже на Пепеляшка в началото й се налага да отиде в двореца, да завърти главата на наследника на короната и да избяга без време. И вие действайте така. Периодът от август до декември ще е по-малко късметлийски, има голяма вероятност да се поддадете на илюзии и да завържете отношения с неподходящ човек, и, лутайки се в чувства, да изпуснете щастието си.

Везни
23 септември — 22 октомври

Везни, запасете се с търпение — през цялата година ще имате да решавате проблеми в личния живот, при това такива, появили се много преди този хороскоп да попадне пред очите ви. Невинаги отношенията с избраника ви ще ви радват, като през цялото време ще си задаване въпроса: това ли моят човек? Вгледайте се в себе си, и опитайте да откриете отговора. Звездите препоръчват да не унивате, защото невинаги животът ни прилича на безгрижен летен ден: случват се и бури, и виелици, и дори стихийни бедствия, и всички те следва да се преодоляват, за да продължим напред. Гледайте на проблемите като на тест за отношенията, след който те, предвид преживяното, биха могли да се укрепят. Бъдете снизходителни към партньора, особено в периода от юни до декември, като не давате на негативните емоции да вземат връх над вас.

Скорпион
23 октомври — 22 ноември

Годината за Скорпионите ще започне доста приятно, всички те ще се радват на много любов и внимание от партньора. Нещата ще ескалират, като е възможно да тълкуваме думата и в най-хубавия й смисъл, не дотолкова положително, през април и май, когато можете да очакване дълго съвместно пътуване, реализиране на някаква отдавна замислена споделена инициатива, при което трябва да сте внимателни. Определено звездите ви съветват да обуздаете животинското си желание за свобода и да работите над отношенията изключително миролюбиво. Що се касае до самотните Скорпиони, те определено имат шанс да срещнат половинката си след юни месец. Постарайте се да не пропускате знаците на съдбата и се възползвайте от прочутата си интуиция. Като цяло, годината ще радва и изненадва всички представители на знака: срещи, подаръци, признания, сюрпризи ще се сипят над главите ви като от рог на изобилието.

Стрелец
23 ноември — 22 декември

Стрелци, не правете характерната си грешка - не се разтваряйте в партньорствата дотолкова, че да загубите себе си. В отношенията трябва да е добре не само на другия, но и на вас. Това особено се отнася до представителите на знака, които са в началото на взаимоотношенията си с нов партньор. Не се впивайте в мъжа все едно е последният човек на тази планета, не го придружавайте навсякъде и поне понякога не затваряйте телефона след дори леко повишаване на тона. Въобще, фокусирайте се върху отношението към вас, и едва когато усетите, че то е базирано на искрени и дълбоки чувства, си позволете да отговорите. Юни е твърде вероятно да попаднете във въртележка от емоции, но още през юли те ще са в миналото. Останалата част от годината ще ви зарадва с нежност, страст и хармония в двойката.

Козирог
22 декември — 21 януари

Козирози, чака ви прекрасна, съдбовна за отношенията година. Ако сте свободни — това е моментът за Срещата. Ако имате избраник, пригответе се за съвместно съжителство, сватба или бебе. Вярно е, че, тъй като се очeртава да имате водещата роля във връзката, често ще се налага да подбутвате и направлявате партньора си по верния път. Но периодът е толкова добър, че той нито ще ви се разсърди, нито ще избяга, напротив, ще ви бъде благодарен до дъното на душата си. Само не намесвайте маминка и оставете намеците й настрани, без да я оставяте да командва парада. Тази година е чудесна да се отпуснете, да преодолеете природната си сдържаност и да си позволите наслада от отношенията. Обичате, обичат ви, какво друго ни е нужно за пълно щастие!

Водолей
21 януари — 20 февруари

Звездите ще ви окажат всестранна подкрепа по отношение на личния живот, Водолеи, като това се отнася и до влюбените, и до самотните представители на знака. Най-важното - не се отказвайте от романтиката през януари, постарайте се да не влизате в конфликти през март, дори ако сте провокирани. Което няма да е нарочно от страна на партньора ви. Пролетният вятър ще довее желанието за кардинални промени, въпросът е дали ще се окажете готови за тях? Щателно разгледайте всички "за" и "против". През април е особено важно да се съсредоточите върху личния си свят, като тук решаващо ще се окаже мястото, на което се намирате. Или пък не? Тези, които не се свикнали да пускат личния си живот на самотек, може да се обърнат към професионален астролог, за да разберат конкретно кога се очертава иначе гарантираната среща с втората им половинка. Може да се окаже, че отдавна вървите по един маршрут, просто по съседни улици.

Риби
20 февруари — 20 март

Риби, очертава се романтична година, насладете й се! Дори ако сте в дълъг брак, ще стане така, че ще ви завидят дори младоженците. Разкривайте чувствата си, не се бойте да демонстрирате любовта към човека до вас, не спирайте да повтаряте, че ви е важен, ценен и любим. Най-благоприятното време за личния ви живот са месеците март, юли, октомври, ноември. Направете романтично пътешествие, създайте около себе си уютна и топла обстановка, прекарайте колкото се може повече време заедно. Именно в тези месеци самотните Риби имат максимални шансове да се влюбят. Имайте предвид, отношенията ще се развиват мълниеносно през годината.

More Astro