Следва

Дневен ХОРОСКОП - 13.12.2019

Дневен ХОРОСКОП - 12.12.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Ред на брой причини ще ви принудят да се откажете от дадено обещание или ангажимент – това не значи, че се отмятате, въпреки че може да се възприеме по този начин от околните. Истината е, че обстоятелствата ви притискат и нямате по-добър изход в дадената ситуация. В четвъртък нови задачи и цели започват да привличат вниманието ви. Добра идея е да разгледате обективно причините за проблемите и недоразуменията, които възникват в любовния ви живот - само тогава ще успеете да видите картината реално и да оцените какво да и какво да не правите оттук нататък. Не е изключено възникването на финансови затруднения при представителите на Рак, Скорпион или Риби.

Овен, Лъв и Стрелец: четвъртък поставя на дневен ред полезни финансови въпроси, които ще се развият в благоприятна посока в лично отношение. Възможни са печалби, независимо дали става въпрос за голяма сума, или по-малка. В личните отношения нещата се развиват гладко, а ако добавите и малко чувство за хумор към цялостно доброто си настроение, ще се забавлявате, както от дълго време насам не сте.

Телец, Дева и Козирог: развитието на някои от основните ви задачи в четвъртък ще зависи от действията или решенията на мъж. Денят идва със своите изненади, които трудно биха могли да ви навредят, но определено няма да ви оставят безразлични. Възможни са срещи или посещения в дома ви, все свързани с приятни емоции.

Близнаци, Везни и Водолей: предстои да проведете важен разговор с жена, която ще ви даде интересна и полезна информация, идваща неочаквано. Отношенията ви с хора, родени под собствения ви зодиакален знак, ще ви донесат късмет или ще ви предоставят нови възможности за професионално развитие.

Рак, Скорпион и Риби: новите запознанства и контакти с хора на работното ви място ще изискват съсредоточеното ви внимание днес. Ще останете доволни от разговора или новините, които получавате от представител на Козирог, Телец или Дева. Въз основа на това, което научите днес, ще можете да изготвите конкретен план за бъдещето си, стига да сте склонни да го следвате без колебание.

More Astro