Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 10

Дневен ХОРОСКОП - 13.12.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Макар че е петък, и то 13-ти, започвате нови дела и проекти с огромна доза ентусиазъм, резултатите от които се очакват в рамките на следващите дни или най-късно до края на този месец. Ако планирате да бъдете далеч от дома този уикенда, уверете се, че сте защитили добре имота си преди да поемете на път. Петък ще бъде благоприятен ден за любовни срещи и преживявания, особено ако партньорът ви е роден под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

Овен, Лъв и Стрелец: отделете повече време за близките си днес, откога не сте? Не се притеснявайте за времето, което уж губите, за да им обърнете внимание, защото в личен план това значи много повече, отколкото предполагате. Да правите планове за петък е свръхоптимистична задача, която е твърде вероятно да не бъде увенчана с успех –наслаждавайте се на това, което ви се дава, и не се опитвайте да контролирате всичко около себе си до такава степен.

Телец, Дева и Козирог: петък носи свръхемоционални състояния – докачливи сте, по-лесно раними и предразположени към изпадане в песимистични настроения. Ако позволите да възникнат някакви неприятности, то те биха имали още по-силен ефект върху психиката ви, така че не показвайте бодлите си – бъдете по-смирени, изживейте вътрешно това, което ви тормози, и ще отмине по-бързо, отколкото очаквате. Съсредоточете се върху неща, които ви правят щастливи, и избягвайте неприятни хора и взаимоотношения.

Близнаци, Везни и Водолей: днес много от вас се радват на добра печалба и добър актив в семейния бюджет. Важна роля в живота ви ще изиграе мъж, който ще ви помогне във важен момент или ще внесе чувство на сигурност в ежедневието ви. В състояние сте да отметнете доста работа днес, така че не бъдете мързеливи и в никакъв случай не губете времето си. Очаквайте важна новина или събитие, свързано с човек, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Рак, Скорпион и Риби: предстоят разговори или задачи, свързани с различни финансови дела или документи. Напрежението ще се усеща като по-голямо от обикновено, защото ще бъдете обременени с повече работа или натоварени с повече отговорности. Денят е важен за работата или собствения ви бизнес, където ще трябва да инвестирате повече енергия и по-сериозно отношение при изпълнение на задълженията си.

More Astro