Следва

Красота на Нобеловите награди - принцесите София, Виктория и Мадлен, и кралица София

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 10

#ViewSofiaXMASGiveaway

All About Life преди 4 години

Под въздействието на слънчевите лъчи, замърсяването, стареенето, бременности или раздразнение, върху кожата се появяват следи и тъмни петна, като отражение на отминаващото време. Зад тези пигментационни нарушения се крие свръхпродукция на меланин, която променя естествения тен. Говорили сме си за видовете пигментация и причинителите й многократно - като ТУК.



Вдъхновена от водещите терапии в дерматологията, гамата Pigmentbio на Bioderma осигурява цялостно решение за чувствителна кожа за ефективно противодействие срещу пигментациите. Технологията LumiReveal™, съдържаща се в продуктите, действа на всяка ключова стъпка от пигментирането, за да намали тъмните петна, да предотврати появата на нови и да възстанови естествения блясък на кожата в дългосрочен план. Несравнимият баланс на ефикасност и толерантност позволява да се постигнат мигновени и дълготрайни резултати, като се запази балансът на чувствителната кожа.


Bioderma & View Sofia


Продуктите от гамата могат да бъдат използвани като монотерапия или като допълнение към дерматологичните депигментиращи терапии, за да се удължи ефикасността им и да се оптимизира кожното възстановяване.

Звездният продукт в Pigmentbio серията на френския козметичен гигант е интензивният изсветляващ концентрат против пигментации с високотехнологичен витамин C- Pigmentbio C-Concentrate. Благодарение на споменатата LumiReveal™ технология и съдържанието на Витамин С, концентратът предотвратява образуването на нови петна, свързани с кожно увреждане и последващо възпаление, и оптимизира клетъчното обновяване, за да премахне излишния меланин от клетките.От първата седмица кожата е по-сияйна и подсилена срещу външни атаки; ден след ден се трансформира, тенът става равномерен, а кожата възвръща естествения си вид. Дълготрайно!

В ДЕН 10 от View Sofia XMAS Giveaway се борим с несъвършенствата по кожата до постигане на перфектни резултати, благодарение на Pigmentbio C-Concentrate, разбира се. Участвайте и се убедете сами!

The Game is ON в Инстаграм профила ни ТУК: подаръци-ще-има-за-всички-от-сърце от Първи до Двадесет и четвърти декември!

 

 

More All About Life