Следва

Street style: color your life

Бъкингамският дворец забрани на Дженифър Мейер да използва снимки на Меган Маркъл за рекламата на бижутата си

38-годишната Херцогиня на Съсекс много обича деликатни бижута и често носи подобни в допълнение на гардероба си.

All fashion преди 4 години



В колекцията й има изделия и на 42-годишната американска дизайнерка и бивша съпруга на Тоби Магуаъйр - Дженифър Мейер. Фенове на нещата, който прави Дженифър, са плеяда холивудски звезди, като дизайнерът от време на време използва снимки на прочутите си приятели за реклама на бранда в социалните мрежи. Естествено, в рекламната машина повече от перфектно се вписва и Меган Маркъл с фотогеничните си снимки, до момента, обаче, в който от Бъкингам не се противопоставиха.

Официални представители на английското кралско семейство са се обърнали към Мейер с настоятелното искане да бъдат свалени снимките на херцогинята на Съсекс от страницата на бижутерийната марка в Instagram.

"Помолихме Дженифър Мейер да премахне изображенията, защото те могат да навредят на Меган и кралското семейство", споделя запознат с журналистите.


Дженифър Мейер

Представител на двореца е потвърдил информацията, че Мейер е нарушила съглашението за конфиденциалност.

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.