X-mas Gift Guide: ЗА МЕН

X-mas Gift Guide: ЗА МЕН

Christmas is COMING!

 

Вече приключили с основните Коледни списъци с подаръци, а именно ЗА НЕЯ, ЗА НЕГО, ЗА ДОМА и ЗА ДЕТЕТО, оставяме малко време за себе си, за да се запитаме какво да си подарим, заслужено от нас за нас? В случай че все още не сме открили своя мечтан подарък в традиционния ни помощник X-mas Gift Guide, насочваме внимание към следващия предълъг списък с чисто модни и бюти находки, които ние, трима от редакторите на View Sofia, бихме направили свои точно в този момент.

Луксозно бельо от най-фин вид, нишов аромат, колие с диаманти, кашмир и не една дизайнерска чанта, а цели две, разглеждаме с любопитство кой с какво желае да се сдобие под Коледното дръвче тази година в редовете долу>>>
 

Габриела

Нямам нищо против Коледните празници да минават под наслова на любими брандове в неутрално-бежовата палитра. Любим цвят по принцип, старая се да си набавям всички основни за гардероба елементи във въпросната гама, а костюмът с двуредно закопчаване ми е силно необходим. По същия начин, всички копринени дизайни, които мога да нося едновременно в леглото и навън, печелят вниманието ми, като специално отношение имам към оранжевия цвят. Харесвам го и с удоволствие го нося вместо бежово, макар и да нямат нищо общо.
Финото бижу, разбира се, винаги е добре дошло, като за разнообразие може и да е в жълто злато, а що се отнася до останалите модели в предългия ми списък с желания, то всички те са аксесоари - чанта, обувки и много големи слънчеви очила.Копринена риза Asceno 540лв.
Копринени панталони Asceno 483лв.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.