Следва

"Ежедневен" кутюр от Valentino

X-mas Gift Guide: ЗА МЕН

Christmas is COMING!

 

Shopping преди 4 години

Вече приключили с основните Коледни списъци с подаръци, а именно ЗА НЕЯ, ЗА НЕГО, ЗА ДОМА и ЗА ДЕТЕТО, оставяме малко време за себе си, за да се запитаме какво да си подарим, заслужено от нас за нас? В случай че все още не сме открили своя мечтан подарък в традиционния ни помощник X-mas Gift Guide, насочваме внимание към следващия предълъг списък с чисто модни и бюти находки, които ние, трима от редакторите на View Sofia, бихме направили свои точно в този момент.

Луксозно бельо от най-фин вид, нишов аромат, колие с диаманти, кашмир и не една дизайнерска чанта, а цели две, разглеждаме с любопитство кой с какво желае да се сдобие под Коледното дръвче тази година в редовете долу>>>
 

Габриела

Нямам нищо против Коледните празници да минават под наслова на любими брандове в неутрално-бежовата палитра. Любим цвят по принцип, старая се да си набавям всички основни за гардероба елементи във въпросната гама, а костюмът с двуредно закопчаване ми е силно необходим. По същия начин, всички копринени дизайни, които мога да нося едновременно в леглото и навън, печелят вниманието ми, като специално отношение имам към оранжевия цвят. Харесвам го и с удоволствие го нося вместо бежово, макар и да нямат нищо общо.
Финото бижу, разбира се, винаги е добре дошло, като за разнообразие може и да е в жълто злато, а що се отнася до останалите модели в предългия ми списък с желания, то всички те са аксесоари - чанта, обувки и много големи слънчеви очила.Копринена риза Asceno 540лв.
Копринени панталони Asceno 483лв.
Боди Kiki de Montparnasse 382лв.
Чанта Saint Laurent 3234лв.
Копринена рокля La Collection 1274лв.

Блейзър Max Mara 2270лв.
Панталони Max Mara 1030лв.
Колие с диаманти Cosanuova 3095лв.
Обувки Manolo Blahnik 1754лв.
Очила Celine 686лв.

Давид

Какво ще купиш на... е въпросът който звъни в ушите ми, ритмично повтаряйки се без спиране. А освен да купим на някой друг, нали е хубаво да поглезим малко и себе си? С подобни намерения сортирам малобройна групичка модни продукти, за които смятам, че са от особена важност както за празниците, така и след тях. Скромността ми започва с поредното пилотско яке, което да обгърне двата кашмирени пуловера в различни разцветки, в комбо с еднородните по естетика ръкавици. За удобство от аспект на обувките, избирам ултра модерен дизайнерски прочит с грубо излъчване, стилистично свързващ се с ъндърграунд естеството на колана. Когато става дума за детайлите, любовта ми към бижутата е насочена в две различни посоки, едната ежедневна с интерпретиран традиционнен вид, а другата в духа на празниците с деликатно изработен монограм. За финал, изискана парфюмерийна нотка на черна орхидея в доминиращо единство с оттенъци на черен трюфел, слива, бергамот и пачули.

Пуловер от памук, коприна и кашмир Massimo Dutti 90лв.
Колие с монограм Louis Vuitton 640лв.
Колан 1017 Alyx 9SM 670лв.
Кожени ръкавици Zara 50лв.
Парфюм Tom Ford 260лв.

Слънчеви очила Dior Eyewear 720лв.
Яке с двойна яка Zara 200лв.
Кашмирен пуловер Louis Vuitton 2350лв.
Маратонки Prada 1550лв.
Гривна Uno de50 255лв.

Петя

Леопардовото палто е дизайн, с който планувам да се сдобия от доста време насам, а предстоящите празници са повече от уместен повод. Isabel Marant е предпочитано име, не само за въпросното палто, но по подразбиране, затова изборът е ясен. Големият коктейлен пръстен пък може и да не изглежда като най-практичната покупка, но със сигурност ще се отрази завидно положително на настроението ми, затова автоматично бива добавен в кошницата. Petar Petrov е име, което страшно харесвам, независимо дали е с български корени, или не, затова всеки негов дизайн е добре дошъл в гардероба ми, а въпросните кожени кюлоти особено добре ще разнообразят зимнния ми стайлинг. За финал бих добавила една-две бюти находки за Коледно разкрасяване, чифт цветни обувки, вечни черни очила и една чанта - акцент, която да побира всичко необходимо в ежедневието.

Плетен топ Orseund Iris 345лв.
Палитра Charlotte Tilbury от Sephora 94лв.
Пръстен Kenneth Jay Lane 197лв.
Чехли Charles & Keith от 114лв. на 77лв.
Жакардов топ &Other Stories 158лв.

Loulou Medium Saint Laurent 3 499лв.
Nightclubbing от Haute Parfumerie колекцията на Celine 566лв.
Леопардово палто Isabel Marant от 3 822лв. на 1 872лв.
Очила Dior Homme 1 023лв.
Кожени кюлоти Petar Petrov 2 144лв.
 

More Shopping